Rapsgatan 8

Årsta 64:2

Lediga lokaler för lagerverksamheter samt skola eller annan kommunal verksamhet

2 000-9 016 kvm

Beskrivning

Unit 1
Ledig lagerlokal med tillhörande kontor om totalt 9 016 kvadratmeter. Lokalen är belägen på markplan och lagerytan om 8 446 kvadratmeter erbjuder smidig lastning med tre lasthus, lastkaj med tre portar samt 7.5 meter i takhöjd. Resterande 570 kvadratmeter består av kontor och personalutrymmen med faciliteter i form av lunchrum med pentry/kök, omklädningsrum, dusch och WC. Det finns en inhägnad markyta i anslutning till lokalen som kan användas för till exempel uppställningsyta och parkering.

Unit 2
Här erbjuds möjlighet att hyra en härlig lokal om totalt 2 000 kvadratmeter –  perfekt för gymnasieskola/yrkeshögskola eller annan kommunal verksamhet. Ytorna är öppna med flertalet större rum, i fint skick och går att anpassa efter behov. Lokalen har fram till hösten 2020 använts som skola för cirka 500 elever. Stor matsal ingår i ytorna och ligger fint beläget intill grönområden med egen uteplats. Lokalerna finns på markplan och i utemiljön finns innegård, fotbollsplaner och grönområden. I källaren erbjuds rymliga ytor med duschar, omklädningsrum och skåp. Stor parkeringsyta för besökare i anslutning till byggnaden.

  • 5 kilometer öster om centrala Uppsala
  • 3 lasthus, lastkaj och 3 portar
  • Takhöjd 7.5 meter
  • Direkt anslutning till 255:an som leder till riksväg 55

Läge/närmaste ort

Slavsta är ett snabbt växande bostadsområde i Årsta, beläget fyra kilometer söder om centrala Uppsala. Området har utvecklats från industriområde till attraktivt bostadsområde med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Det finns stora grönområden och ett brett serviceutbud av butiker och lunchrestauranger i närområdet kring Fyrislund och Boländerna. Fastigheten ligger i nära  anslutning till väg 255 som ansluter till E4 och riksväg 55 på ett par minuter. Goda kollektivtrafikförbindelser med buss 6, 11 samt 804 till centrala Uppsala finns inom räckhåll och tar cirka 15 minuter.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Unit 1 - lager och kontor 9 016
Unit 2 - kontor 2 000

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Besart Ferizi dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 76 238 38 92

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.