Blidögatan 32

Bjurö 12

Lediga lagerlokaler med möjlighet till flexibla anpassningar

3 775-3 827 kvm

Beskrivning

Industrifastighet med flera lediga lokaler enligt nedan.

Unit 9
Stabil grundlokal om 3 827 kvadratmeter som kan anpassas för verksamheter inom lager, produktion och distribution. Det kommer byggas en helt ny entré inom kort, som ger ett välkomande intryck till lokalerna som erbjuder öppna lagerytor med 5-7 meters takhöjd på markplan, egen markport samt anslutande kontor med pentry och WC en våning upp (tillgänglighetsanpassat med hiss). Lokalerna är utrustade med ett starkt betonggolv som är optimalt för truckkörning samt 3-fas el med bra strömkapacitet. I anslutning till lokalerna finns ett 30-tal parkeringsplatser.

Lokalen är ledig nu och kan hyras ut i befintligt skick eller efter diverse anpassningar i samråd med ny hyresgäst – såsom exempelvis LED-konvertering, renovering av kontor och faciliteter, addering av fyra eller fler portar och nedsänkning av ramp för lastkaj.

Unit 12
Inflyttningsklar logistiklokal i toppskick med inflyttning till årsskiftet 2023/2024. Den moderna lokalen om totalt 3 775 kvadratmeter består av renodlade lagerytor med upp till sju meters takhöjd som nås via stor lastkaj med totalt fyra lastportar. Det finns även möjlighet att bygga ut och göra lasthus vid lastkajen som vetter mot Blidögatan. Utöver invändiga lagerutrymmen finns även två mindre kallager utvändigt på vardera sida om lastkajen. Om man vill skapa en mer öppen passage mellan de olika väderstrecken kan man riva kallagret som ligger i hörnan in mot gårdsplanen. I dagsläget finns ett mindre lagerkontor samt pentry och WC, vilka kommer att uppdateras samt anpassas i samråd med ny hyresgäst. Lokalen är helt konverterad till LED-belysning samt 3-fas el och har en bra strömkapacitet då detta tidigare varit ett gammalt ställverk. I anslutning till lokalen finns en asfalterad gårdsyta om cirka 700 kvadratmeter som kan nyttjas som parkering samt uppställningsyta för till exempel lastbilar.

  • 3 kilometer norr om centrala Malmö
  • Flera enheter som flexibelt kan kombineras och anpassas
  • Takhöjd 5-7 meter
  • Möjlighet att addera fler lastportar vid behov
  • Nära anslutning till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22

Läge/närmaste ort

Östra hamnen är ett utbrett och väletablerat industriområde på centralt läge vid stadens norra infartsleder, endast 3 kilometer norr om centrala Malmö. Här finns goda transportförbindelser via Västkustvägen vidare till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22. Området präglas av lättindustri samt lager- och logistikverksamheter och det erbjuds ett enklare serviceutbud av handel och lunchrestauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Unit 9 - lager och kontor 3 827
Unit 12 - lager och kontor 3 775

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Gustaf Löfquist dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 73 905 26 65

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.