Lagervägen 36

Jordbromalm 6:18

Flexibla lagerlokaler i expansiva Jordbro Företagspark

598-2 491 kvm

Beskrivning

Industrifastighet med flera lediga lokaler mellan 598 – 2 491 kvadratmeter i attraktiva Jordbro Företagspark. Fastigheten ligger på inhägnat område med uppställningsyta och fri parkering.

Unit 1
Lagerlokal på markplan om totalt 2 491 kvadratmeter som lämpar sig utmärkt för effektiv lagerhållning och produktion. Lokalen erbjuder in- och utlastning via fyra egna markportar, cirka tre meter i takhöjd och tillhörande kontor samt faciliteter såsom kök/pentry, omklädningsrum med dusch och WC. Lokalen kan hyras som en hel enhet eller delas av två hyresgäster.

Unit 2
Renodlad lagerlokal på markplan om 598 kvadratmeter med egen markport. Lokalen erbjuder mellan 2.9 – 3.4 meter i takhöjd och är utrustad med faciliteter såsom kök/pentry och WC.

Unit 7
Flexibel rå yta på plan 2 om 664 kvadratmeter med 4.5 – 5 meter i takhöjd som erbjuder helt öppna förutsättningar för ny hyresgäst att sätta sin prägel för att omvandla till lager och/eller kontor. I dagsläget leder vanlig personhiss upp till lokalen, men möjligheter finns att bygga en extern lasthiss på fasaden vid behov.

  • 25 kilometer söder om centrala Stockholm
  • Jordbro Företagspark - ett av de mest expansiva industriområdena i Stockholm
  • Flera lediga lokaler som kan kombineras och anpassas
  • Lager med markportar
  • Nära anslutning till riksväg 73

Läge/närmaste ort

Jordbro ligger cirka 25 kilometer söder om centrala Stockholm, på ett fantastiskt läge med nära anslutning till riksväg 73. Riksväg 73 går från Nynäshamn genom Jordbro och sträcker sig till centrala Stockholm, där ett nätverk av trafikleder över hela landet knyts samman. Fastigheten är belägen i Jordbro Företagspark som är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. Området präglas av industri- och logistikverksamheter och hel del handel med stora aktörer. Serviceutbud med ett flertal restauranger, matvarubutik, gym och apotek finns i närområdet. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss och pendel till Stockholm med omnejd.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga lokaler Kvm
Unit 1 - lager och kontor 1 245 - 2 491
Unit 2 - lager 598
Unit 7 - lager och/eller kontor 664

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Jonatan Westerblom dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 70 676 89 71

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.