Verkstadsgatan 4 / Åbyvägen 3

Kontrollanten 9

Flertalet lediga lokaler med utrymme för lager, kontor och vårdmottagning

11-425 kvm

Beskrivning

Industrifastighet med flera lediga lokaler med utrymme för kontor, lager och annan verksamhet. Fastigheten består av flera byggnader och ligger på inhägnat område med asfalterad gårdsyta och goda parkeringsmöjligheter.

Unit X
Kontorshotell om totalt 425 kvadratmeter i gott skick. Planlösningen är kontorsindelad med tio separata kontor mellan 11 – 53 kvadratmeter (11, 15, 16, 18, 22, 22, 22, 24, 24 respektive 53 kvadratmeter). Det erbjuds flexibla ytor och generösa faciliteter med kök/pentry, omklädningsrum och WC.

Unit 2
Trevlig kontorslokal på plan 2 om 156 kvadratmeter med två kontorsrum i olika storlekar, ett mindre mötesrum samt ett öppet kontorslandskap med utrymme för flexibla arbetsplatser. Faciliteter finns i form av kök/pentry, förråd och WC.

Unit 3
Kombilokal om totalt 284 kvadratmeter belägen på markplan. Det erbjuds fräscha kontorsytor om totalt 220 kvadratmeter med kontorsindelad planlösning, öppna ytor i lounge med utrymme för flexibla arbetsplatser och faciliteter i form av kök/pentry och WC. Det direkt anslutande lagret om 64 kvadratmeter har en egen markport och en generös takhöjd på cirka 5 meter. Lagret skulle även kunna nyttjas som verkstad eller garage. Det finns goda möjligheter att anpassa lokalen enligt hyresgästens önskemål, till exempel kan entresolplan läggas till i lagerdelen.

Unit 7
Här erbjuds en inbjudande kontorslokal på 344 kvadratmeter med kontorsindelad planlösning, öppna ytor i stor lounge med utrymme för flexibla arbetsplatser och gemensamma faciliteter med kök/pentry och WC.

Unit 27
Lagerlokal om 220 kvadratmeter på markplan med installerad oljeavskiljare samt goda lastningsmöjligheter med en takhöjd om fyra meter och egen markport. Kontorsytan består av två mindre kontorsrum och faciliteter erbjuds i form av kök/pentry, dusch, omklädningsrum och WC.

Unit 28
Ledig veterinär-/vårdlokal om 216 kvadratmeter. Föregående hyresgäst har bedrivit veterinärklinik i många år, vilket gör att läget är väl inarbetat för just denna typ av verksamhet. Det går även att anpassa lokalen för att andra verksamheter, exempelvis vårdcentral eller tandläkarmottagning. Lokalen är belägen på markplan och är utrustad med röntgenrum samt flera mindre rum som kan användas som exempelvis undersökningsrum och operationsrum. I huvudentrén finns en utmärkt yta för en välkomnande reception med kundmottagning. Anslutande personalutrymmen erbjuder faciliteter i form av pausyta med kök/pentry, dusch samt WC.

Unit 31
Här erbjuds en inbjudande kontorslokal på 117 kvadratmeter med kontorsindelad planlösning, konferensrum och generösa faciliteter med kök/pentry, förråd och WC.

  • 3 kilometer sydväst om centrala Örebro
  • Lagerlokal med oljeavskiljare och egen markport
  • Flexibla kontorslokaler med möjlighet att anpassa storlek
  • Direkt anslutning till E18 och E20

Läge/närmaste ort

Bista industriområde är beläget cirka 3 kilometer sydväst om centrala Örebro och ligger på ett bra logistikläge med närhet till E18 och E20. Området präglas av mindre lager- och logistikfastigheter, kontor och butiker. Enklare service med lunchservering finns i närområdet och fullt serviceutbud finns inom räckhåll i centrala Örebro. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Örebro samt cykel- och gångväg.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Unit X - kontorshotell 425
Unit 2 - kontor 156
Unit 3 - kontor och lager 284
Unit 7 - kontor 344
Unit 27 - lager och kontor 220
Unit 28 - vårdlokal 216
Unit 31 - kontor 117

Mer information

För mer information, ladda ner följande broschyr:

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Susanne Bermark dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 72 375 02 19

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.