Stora Räppevägen 60

Lådan 1

Lediga lagerlokaler i gott skick strax söder om Växjö flygplats

2 302-16 596 kvm

Beskrivning

Modern logistikbyggnad med lediga lager- och kontorslokaler som kan kombineras för större yta. Byggnaden renoverades 2012 och erbjuder lokaler i gott skick. Fastigheten är inhägnad och erbjuder stora rangerytor samt goda parkeringsmöjligheter.

Lokal A
Lagerlokal på markplan om totalt 9 147 kvadratmeter inklusive kontor om 880 kvadratmeter. Lagerytorna består av ett rymligt lager med cirka 8 meter i takhöjd som nås via 12 lasthus. Tillhörande kontorsytor på entresolplan innefattar mötesrum, matsal, pentry, omklädningsrum med dusch och bastu samt WC.

Lokal B
Kontorslokal på plan 2 om totalt 2 302 kvadratmeter innefattar kontorsytor i gott skick i öppen planlösning med faciliteter såsom matsal, pentry, omklädningsrum med dusch och bastu samt WC.

Lokal C
Lagerlokal på markplan om totalt 5 147 kvadratmeter som inkluderar kontor om 100 kvadratmeter. Lagerytorna består av ett rymligt lager utrustat med sprinkler, det erbjuds en varierande takhöjd från 4.5 till 8 meter och lokalen nås via sju lasthus och en markport. Tillhörande kontorsytor innefattar mindre kontor samt pentry och WC.

  • 7 km väster om centrala Växjö
  • Strax söder om Växjö flygplats
  • Takhöjd upp till 8 meter
  • 12 + 7 lasthus och 1 markport
  • Flera enheter som flexibelt kan kombineras
  • Optimalt logistikläge i navet vid riksväg 20/23/25/27/30/37

Läge/närmaste ort

Räppe är ett attraktivt industriområde väster om centrala Växjö, strax söder om Växjö Airport. Området ligger strategiskt vid knutpunkten mellan riksväg 23, 25, 27 och 30, vilket gör det optimalt för logistikverksamheter. Stort serviceutbud finns inom räckhåll vid infarten till centrum. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Växjö. Fastigheten ligger precis intill det område där Växjös nya akutsjukhus planeras. En del i denna planering är också den nya tågplattform som kommer att byggas i anslutning till området vilket ytterligare kommer att förbättra fastighetens läge.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Lokal A - lager och kontor 9 147
Lokal B - kontor 2 302
Lokal C - lager och kontor 5 147

Mer information

För mer information, ladda ner följande broschyr:

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Anton Blidhem dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 76 105 33 97

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.