Spjutvägen 1

Skälby 3:1321

Ljus kontorslokal samt lagerförråd med goda etableringssmöjligheter och bra kommunikationer till Barkaby handelsområde samt centrala Stockholm

68-197 kvm

Beskrivning

Ledig kontorslokal om 197 kvadratmeter samt lagerförråd  om 68 kvadratmeter finns att hyra. Kontorslokalen är belägen på markplan och erbjuder en öppen kontorsyta med plats för flexibla arbetsplats samt två separata rum som kan nyttjas som kontorsrum eller mötesrum. Faciliteter finns i form av pentry och WC. Lagerförrådet finns på källarplan och erbjuder en öppen lageryta samt en takhöjd på cirka tre meter. Faciliteter finns i form av omklädningsrum, pentry och WC. Lokalen nås via trapphus, det finns ingen hiss eller port. Byggnaden ligger på delvis inhägnat område och det finns fri parkering i anslutning till lokalerna. Inom gångavstånd från fastigheten finns trevliga grönområden och Veddestaspårets utegym.

  • 20 km norr om centrala Stockholm
  • Kontorslokal med möjlighet att addera ett mindre lagerförråd
  • Stort serviceutbud i närområdet
  • Direkt anslutning till E18

Läge/närmaste ort

Järfälla ligger cirka 20 kilometer norr om centrala Stockholm med strategisk placering alldeles intill E18. Järfälla kommun är en av de mest expansiva i Stockholmsområdet och stor utveckling väntas av detta område som idag präglas av en stor variation av verksamheter, industrier och bostäder. Stort serviceutbud finns inom nära räckhåll i Barkarby handelsområde och Jakobsbergs centrum. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med pendeltåg och buss till Veddesta och centrala Stockholm (på sikt även tunnelbana).

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Unit A - kontor 197
Unit B - lager 68

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Nawar Edward dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 72 985 88 94

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.