Lundavägen 60

Skjutstallslyckan 11

Modern lokal för lager, showroom och kontor på bästa exponeringsläge

165-1 440 kvm

Beskrivning

Unit 2 + 3
Ledig lokal i mycket gott skick med utmärkta ytor för lager, showroom och kontor om totalt 1 440 kvadratmeter. Lagerytan om 748 kvadratmeter är belägen på källarplan och har en port för smidig in- och utlastning. Vid behov skulle lagret även kunna nyttjas som parkering. Ytor för showroom är belägna på markplan, och de stora skyltfönstrena utåt Lundavägen ger ett härligt ljusinsläpp i lokalen. Kontorsytor är fördelade på två våningsplan och det erbjuds trevliga, representativa ytor med flertalet kontors- och mötesrum i olika storlekar, pausytor, ett större kök på markplan samt ett mindre pentry på plan 2.

Unit 6
Nu erbjuds tillfälle att hyra billiga lagerlokaler på Lundavägen! Lokalerna är i behov av renovering och hyrs ut på rivningskontrakt. Optimalt för hyresgäst som kan tänka sig att hyra på kort sikt till en förmånlig kostnad. Det finns möjligheter för hyresgäst att själv anpassa lokalerna efter önskemål. Lokalen om 165 kvadratmeter ligger på översta sutterängplan och är en renodlad förrådsyta utan faciliteter. Fastigheten är delvis inhägnad och erbjuder fri parkering.

  • 2 kilometer norr om centrala Malmö
  • Showroom med bra exponering mot Lundavägen
  • Billig lagerlokal på rivningskontrakt
  • Nära anslutning till Inre Ringvägen, E6/E20 och E22

Läge/närmaste ort

Kirseberg ligger 2 kilometer norr om centrala Malmö och präglas av ett levande centrum med butiker, restauranger och bostäder. Längs med Lundavägen ligger ett lättindustriområde optimalt ur logistiksynpunkt, med direkt anslutning till Stockholmsvägen och E6/E20 samt nära anslutning till Inre Ringvägen och E22. Grannskapet präglas av B2B-handel och närområdet erbjuder ett stort serviceutbud av butiker, närservice och restauranger. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Malmö.

Öppna Google Maps

Översikt

Lediga enheter Kvm
Unit 2 + 3 - Showroom, lager och kontor 1 440
Unit 6 - lager 165

Liknande fastigheter

Personer som tittade på den här fastigheten har också tittat på…

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vår förvaltare Hannah Reeder dig inom kort. Eller ring:

+46 (0) 70 816 10 98

Genom att skicka in detta formulär, bekräftar du att du samtycker till vår integritets- och cookiepolicy.

Tack för att du kontaktar oss. En kollega i vårt team kommer att höra av sig till dig så snart som möjligt.